Άμεση καταγραφή των ζημιών απο την χαλαζόπτωση ζητά με επιστολή του ο Σωκράτης Βαρδάκης

Με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου και στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ, ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι συνεχιζόμενες έντονες βροχοπτώσεις αλλά και τα ακραία για την εποχή φαινόμενα τοπικής χαλαζόπτωσης σε περιοχές του Ν. Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του: «τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών τα οποία συνοδεύτηκαν από πρωτοφανή για την εποχή σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο φυτικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα σε αμπελώνες, ελαιόδεντρα, αλλά και υπαίθριες καλλιέργειες προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους παραγωγούς.

Εκτιμώντας ότι κατανοείτε απολύτως το πρόβλημα, παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα σε κάθε ενέργεια προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές που υπέστη το φυτικό κεφάλαιο, καθώς κρίνεται επιτακτική η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.