Άμεση άρση των εμποδίων για αύξηση των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα με αφορμή το έτος Ρωσίας και τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα

Ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εξωτερικών και Οκονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κατέθεσαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης με θέμα “Άμεση άρση των εμποδίων για αύξηση των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα με αφορμή το έτος Ρωσίας και τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα”, ζητώντας να ενημερωθούν για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν για να ενισχυθούν με προσωπικό οι ελληνικές προξενικές αρχές και για να διευρυνθεί ο αριθμός των visa-centers, ώστε να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ζήτηση των Ρώσων τουριστών που θέλουν να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Ζητούν επίσης να ενημερωθούν από τα αρμόδια Υπουργεία για τα σχέδια της Ελλάδας ώστε να αξιοποιηθεί τουριστικά το επόμενο έτος που έχει ανακηρυχτεί ως «Έτος Ρωσίας», αλλά και για τη σύσφιγξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Επισυνάπτεται η ερώτηση.

Επισυνάπτεται η απάντηση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.